La música ha estat, al llarg de la història, el llenguatge universal per excel·lència que apunta directament al cor i al cap. Un canal que ha permès als compositors i intèrprets poder transmetre les seves vivències, desitjos i reivindicacions, i així buscar còmplices que les comparteixin i s'hi sentin identificats.

 

Neus Mar i Emilio Sánchez ens presenten "Cançons per canviar el món", un concert de petit format, a dues veus i guitarra on el missatge de les cançons és el principal protagonista.El concert s'estructura en tres parts. 

 

Una primera part interpretada pel cubà Emilio Sánchez, que amb el seu feeling i la seva veu llatina ens porta temes de Silvio Rodríguez i Pablo Milanès entre d'altres. La segona part és a càrrec de la Neus Mar, una veu plena de matisos i colors que ens canta temes com Bella Ciao, Abril 74, Pare o Cançó de fer camí. I per acabar, podem escoltar la Neus Mar i l'Emilio cantant junts en format de duet.

 

Un concert que busca remoure consciències, reivindicar i replantejar-nos temes tan actuals com la destrucció del planeta, la violència de gènere, la recerca de la felicitat, de l'amor o de la llibertat.

 

La música, la millor arma de conscienciació massiva.