Emilio Sánchez, guitarra i veus

Comença molt petit en el moviment d'aficionats a Cuba participant en diferents festivals. A l'edat de 16 anys comença a formar-se amb el prestigiós músic Octavio Sánchez (Cotán) amb qui s'endinsa en el món de la música tradicional cubana ajudant-lo a conformar la seva primera agrupació d'aquest gènere. Toca en diferents escenaris com al prestigiós Cabaret Tropicana, compartint escenari amb diferents artistes com Omara Portuondo, Pablo Milanés, etc. L'any 1994 funda i dirigeix el "Sextet Maguey" i acompanya a grans figures com Compay Segundo amb el seu internacionalíssim "Chan chan" i recórrer diversos escenaris internacionals com República Dominicana, Costa Rica, Grècia, Polònia, Equador, Mèxic. Composa música per a diferents obres de teatre a Cuba, a més de produir diversos treballs discogràfics, entre ells, l'obra d'un poeta càntabre i el disc "El cavaller de l'Havana" per al segell discogràfic Nube Negra. Participa en el pont Cuba-Estats Units compartint escena amb músics de la talla de Tris Imboden (Bateria de CHICAGO) Kevin Richard (Percussionista Steve Wonder, Celia Cruz, Lionel Richie) i a Espanya comparteix escenari amb "Els Delinquentes"


Pep Rius, contrabaix i arranjaments

Estudia de solfeig, harmonia, contrapunt, guitarra i combo a l'Estudi Maria Anglada de Barcelona amb Jorge Sarraute, Riqui sabatés, Peter Delfinich, Agustí Fernàndez i Josep Mª Almacelles. Com a guitarrista i contrabaixista ha format part dels grups: La Locomotora Negra, Swingset, Sonora Indiana, Jubilee Jazz Orchestra, Orchestrina Della Luna, Big Band Jazz Maresme, Blue Note Quintet, Sandy River Jazz Band, Gerard Nieto trio, Andrei Kitaev trio, etc Ha acompanyat a músics com Arrigo Tomasi, Ricardo Hochberger, Jesse Davis, Wendell Brunious, Toni Solà, Francesc Capella,, Dave Mitchell, Raynald Colom, Biel Ballester, Txell Sust, Marian Barahona, Anna Luna, Ignasi Terraza, Jorge Sarraute, Lucky Gurí,, Pere Farré, Josep Mª Farràs, Oriol Romaní, Randy Greer, Andrei Kitaev (pianista de Lionel Hampton), Comediants, entre d’altres en Festivals de jazz (Barcelona, Arenys de Mar, Tarragona, Premià de Dalt, Andorra, Reus, Calonge, Terrassa, Ciutat Vella, Montauban...), Sales de concert (Cova del Drac, Jamboree, Bel Luna Jazz Club, Jazz Cava de Terrassa...)Com a músic Free Lance, és requerit per a col.laboracions, gravacions, substitucions, etc.


Toni Gadea, percussions

L’any 1959 inicià els estudis de música al Casino Menestral de Figueres: Quan tenia 12 anys, va entrar a formar part de l’orquestra RITMOS de Figueres, i en aquesta mateixa època va cursar els estudis de Percussió clàssica al Liceu de Barcelona. Va formar part del grup Mauné i els seus Dinàmics Als 17 anys, entra a formar part de la Orquestra Internacional MARAVELLA durant vint anys,. L’any 1988 entrà a formar part de l’Orquestra de XAVIER CUGAT, com a percussionista primer i més tard com a bateria. A l’any 1990 va fundar l’orquestra GERUNDA. . Del febrer de 2002 fins al març de 2006 ha format part, com a percussionista, del grup METROPOL, de Girona. En un altre àmbit ha realitzat concerts amb l’Orquestra Simfònica de Munich fent música de jazz simfònic. A l’any 1994 formà part d’un trio experimental realitzant concerts amb el flautista solista Claudi Arimany. El 2006, juntament amb Antoni Mas (piano) i Joan Furió (guitarra clàssica), va acompanyar al grup d’havaneres PORT BO, en el concert que varen fer al Palau de la Música. Ha actuat en formacions ocasionals de música de jazz i pop. Desde l’any 2010 ha col.laborat amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Ha col.laborat en gravacions de formacions locals i comarcals: “Els Cremats”, “Pepe Blaya”, “Albert Serrano”.


Florenci Trullàs, violí

Instrumentista de violí, trompeta i piano. Compositos i arranjador. Desprès d'estudiar al Conservatori de Musica de Manresa en Florenci Trullàs inicia una dilatada carrera musical. Comença com a solista de la Banda Municipal de Manresa ( sota de direcció de Damià Rius) per anar desprès amb els Fatxendes de Sabadell, Orquestra Jaume Miralles, violinista de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu (1957-59) i Orquestra Josep Solà (1959-60). Durant cinc anys viatja per tot Europa, especialment als països nòrdics amb diferents orquestres. S'està un parell d'anys a Palma de Mallorca (1965-67) on té la oportunitat de tocar amb l'Orquestra Simfònica. Posteriorment amb Los Comodines i fundador del grup Slalom (1967-83) obtenint un disc d'or amb aquest grup. A partir d'aquí forma part de l'Orquestra Internacional Montgrins. Ha composat 21 sardanes i també ha composat juntament amb Santi Arisa i Jordi Molina de la Sardanova, una experiència molt enriquidora, buscant nous registres dins la cobla. Desprès de vint anys amb Els Montgrins ha actuat amb l'Orquestra Gironina i La Blanes sota la direcció del gran mestre Josep Mª Surrell. Actualment col·labora amb el grup d'havaneres Els Cantaires del Montgri i amb la gran cantant Neus Mar.