Emilio Sánchez, guitarra i veu

Comença molt petit en el moviment d'aficionats a Cuba participant en diferents festivals. A l'edat de 16 anys comença a formar-se amb el prestigiós músic Octavio Sánchez (Cotán) amb qui s'endinsa en el món de la música tradicional cubana ajudant-lo a conformar la seva primera agrupació d'aquest gènere. Toca en diferents escenaris com al prestigiós Cabaret Tropicana, compartint escenari amb diferents artistes com Omara Portuondo, Pablo Milanés, etc. L'any 1994 funda i dirigeix el "Sextet Maguey" i acompanya a grans figures com Compay Segundo amb el seu internacionalíssim "Chan chan" i recórrer diversos escenaris internacionals com República Dominicana, Costa Rica, Grècia, Polònia, Equador, Mèxic. Composa música per a diferents obres de teatre a Cuba, a més de produir diversos treballs discogràfics, entre ells, l'obra d'un poeta càntabre i el disc "El cavaller de l'Havana" per al segell discogràfic Nube Negra. Participa en el pont Cuba-Estats Units compartint escena amb músics de la talla de Tris Imboden (Bateria de CHICAGO) Kevin Richard (Percussionista Steve Wonder, Celia Cruz, Lionel Richie) i a Espanya comparteix escenari amb "Els Delinquentes"


Pep Rius, contrabaix i arranjaments

Estudia de solfeig, harmonia, contrapunt, guitarra i combo a l'Estudi Maria Anglada de Barcelona amb Jorge Sarraute, Riqui sabatés, Peter Delfinich, Agustí Fernàndez i Josep Mª Almacelles. Com a guitarrista i contrabaixista ha format part dels grups: La Locomotora Negra, Swingset, Sonora Indiana, Jubilee Jazz Orchestra, Orchestrina Della Luna, Big Band Jazz Maresme, Blue Note Quintet, Sandy River Jazz Band, Gerard Nieto trio, Andrei Kitaev trio, etc Ha acompanyat a músics com Arrigo Tomasi, Ricardo Hochberger, Jesse Davis, Wendell Brunious, Toni Solà, Francesc Capella,, Dave Mitchell, Raynald Colom, Biel Ballester, Txell Sust, Marian Barahona, Anna Luna, Ignasi Terraza, Jorge Sarraute, Lucky Gurí,, Pere Farré, Josep Mª Farràs, Oriol Romaní, Randy Greer, Andrei Kitaev (pianista de Lionel Hampton), Comediants, entre d’altres en Festivals de jazz (Barcelona, Arenys de Mar, Tarragona, Premià de Dalt, Andorra, Reus, Calonge, Terrassa, Ciutat Vella, Montauban...), Sales de concert (Cova del Drac, Jamboree, Bel Luna Jazz Club, Jazz Cava de Terrassa...)Com a músic Free Lance, és requerit per a col.laboracions, gravacions, substitucions, etc.


Enric Canada, percussions

Amb més de 30 anys d’experiència docent, actualment  professor de bateria i percussió a l’EMM de Girona, EMG (Gironès) i EMMG de Girona.

 Músic versàtil, ha format part de formacions orquestrals (TV3);  acompanyat cantautors com J.M.Serrat, Ll.Llach en gires. Música d’arrel flamenca:  J.M.Cañizares, P.J.González, Diego Cortés,Luis Robisco, Mayte Martín i grups com Jaleo, Gazpacho.. Música étnica i tradicional catalana: Guem, Jalibah Kuyateh, Clau de Lluna, Mata de Jonc, Montgrins, C.Pral. Llobregat, C.St.Jordi +E.Molero, Bisbal Jove,Lluïsos, Cubacant, Port Bo, Arjau. Formacions corals: C.Xàntica, C.Maragall, Les Sixters. Jazz, fussió i world music: Marc Egea, Perico Sambeat, Madagascar, Big Band AMMJ Bcn, Girona Jazz Project, Trivuc, Kaulakau, J.Sadurní trio, Nito Figueras, Paco Viciana.. Espectacles músic-teatrals: dels quals alguns n’és l’autor (Perpetrat, Ferroviatge, Percussió de Butxaca, Out, Artimanya, Blanc, SSM Big Hand percussió corporal..).


Sónia Zurriaga, acordió

Amb més de 20 anys d’experiència docent, actualment  professora d’acordió i piano a l’EMM d’Olesa de Montserrat i EMM de Collbató. Va començar els seus estudis als de 6 anys. A l’edat de 10 anys va formar part del seu primer grup d’havaneres. Des d’aleshores ha realitzat concerts com a solista i ha format part de diversos grups i formacions ben diverses realitzant concerts arreu de Catalunya, Rússia, Finlandia, Alemanya, França, ... Va guanayar el primer premi del “concurs nacional” d’acordió realitzat a Berga, medalla d’argent al concurs “Reina Sofia” realitzat a Madrid i segón lloc en el concurs “Roland Ibéria” realitzat a Barcelona.

Ha format part de grups i orquestres com Orquestra d’acordions de Barcelona, Accordion in Modern, Le Triolet Chapeau, Port Vell, Mar Brava, Ultramar, Morralla, Orquestra amics de la música de Poble Nou, Collage 26, Youkalis, Maurici Vilavecchia,...

Actúa com actriu i músic en el musical” Fang i Setge” i a l’obra” Al vostre gust” de Shakespeare, també al musical “Josafat” amb l’orquestra simfònica de Sant Cugat.

Actúa per a diversos programes de T.V. com “Operación triunfo”, “Mira quien baila”, “Lluvia de estrellas”, “La noche abierta”... Actualment forma part de l’orquestra d’acordions de Sabadell, cor Inovyn de Martorell, Quartet de sastre i Neus Mar. Ha grabat i col·laborat amb diferents cd’s com Marina Rosell, Bruno Oro, Accordion in Modern, An-Mari, Neus Mar i també la música de la pel·lícula “El Payaso i el Fürher” i “La vida lliure”.